Kerstworkshop

Normaal gesproken is dit de normaalste tijd van het jaar om de kerstworkshop aan te kondigen. Maar toch was dit afgelopen jaar niet het geval. Wat vond ik dit jammer. Maar in plaats van te gaan zitten balen. Ben ik aan de slag gegaan met Do It By Yourself workshops. Wat heel goed aan sloeg gelukkig. Maar toch ben ik dit jaar extra blij dat ik jullie weer in levende lijven workshops mag gaan geven. Mijn passie delen en leren aan jullie! Elk jaar weet iets nieuws verzinnen blijft een uitdaging. En natuurlijk de vraag of iedereen mijn voorbeeld wel leuk vind. Ik ben nu nog bezig met de voorbereidingen en het uitproberen van de workshop voorbeelden. Ik hoop dat ik ze volgende week af heb zodat ik ze online kan zetten en jullie je kunnen inschrijven. Nogmaals tijdens dat ik dit typ (met een grijns op mijn gezicht) ben ik zo blij dat ik weer lekker de kerstworkshops mag gaan geven!!!!!!

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
×